Kies hieronder de gewenste datum

Ben je gepassioneerd door de schoonheidsindustrie en wil je een expert worden in de nieuwste trend op het gebied van semi-permanente make-up? Dan is onze Powderbrows-opleiding perfect voor jou!

Tijdens onze Powderbrows-opleiding leer je de technieken en vaardigheden die nodig zijn om prachtige en natuurlijk uitziende wenkbrauwen te creëren. Of je nu een beginner bent zonder enige ervaring of een ervaren schoonheidsspecialist die nieuwe vaardigheden wil toevoegen aan jouw repertoire, onze opleiding is geschikt voor iedereen.

Onze ervaren en gekwalificeerde instructeurs zullen je begeleiden bij elke stap van het proces. Ze delen hun kennis, inzichten en technieken, zodat je vertrouwen kunt opbouwen en uitblinkt in het creëren van perfect gevormde Powderbrows. Je leert alles over het analyseren van het gezicht, het kiezen van de juiste vorm en kleur van de wenkbrauwen, en het toepassen van de beste technieken voor een prachtig resultaat.

De opleiding omvat zowel theoretische lessen als praktische training. Je leert over huidanatomie, kleurentheorie, productselectie en hygiënevoorschriften. Bovendien krijg je uitgebreid de kans om te oefenen op modellen onder begeleiding van onze professionals, zodat je vertrouwd raakt met het werken op verschillende huidtypes en het perfectioneren van jouw techniek.

Na succesvolle afronding van de Powderbrows-opleiding ontvang je een certificaat dat erkend wordt in de branche. Dit certificaat opent de deur naar vele carrièremogelijkheden, waaronder het starten van jouw eigen praktijk of het werken in schoonheidssalons, spa's en wellnesscentra.

Aarzel niet langer en schrijf je vandaag nog in voor onze Powderbrows-opleiding! Neem contact met ons op voor meer informatie of om je in te schrijven. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en je te helpen jouw passie voor schoonheid om te zetten in een succesvolle carrière.